Ημέρες ορειβασίας

Ημέρες ορειβασίας

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ εναντίον οριζοντίωσης…..

«Η εποχή που βιώνουμε, κοιταγμένη από τη σκοπιά του μέλλοντος, δεν θα άφηνε αμφιβολία στον ψύχραιμο παρατηρητή: πρόκειται για μια εποχή όπου η πραγματικότητα κατασκευάζεται, ακριβώς όπως και το ψέμα, είτε πρόκειται για την γρίπη των χοίρων, τη γρίπη των πτηνών, είτε για την γρίπη των αγορών. Τα προβλήματα ανακοινώνονται στην κοινωνία από την τηλεόραση και τα υπόλοιπα μέσα μαζικής επικοινωνίας. Οι αιτίες συγκαλύπτονται με την αχλή της ιδεολογίας, δημιουργώντας μια πλαστή εικόνα της πραγματικότητας . Αντίστοιχα προτείνονται λύσεις που συνεπάγονται την αναποτελεσματικότητα της πολιτικής και την όξυνση της κρίσης, κοινωνικοπολιτικής και πολιτισμικής.

 Απέναντι στο δικαίωμα να μη γινόμαστε μέρος της μεταμοντέρνας ρητορείας και την ανάγκη να δούμε και να ενισχύσουμε θετικότητες που μπορούν και λειτουργούν εκτός του "matrix" τριανταδύο καλλιτέχνες παρουσιάζουν την ομαδική έκθεση με τίτλο Greece no problem, στον Ορίζοντα Γεγονόντων, Κεραμεικού 88, 1η με 16 Μαρτίου (7 με 11 μ.μ)).» 

 Συμμετέχουν οι :

 Ανδρό, Ηλίας Αηδονίδης, Μιχαήλ Αμπαζολί, Κίμων Αξαόπουλος, Ρούλα Αναγνώστου,
 Μαρία Δουκάκη, Τζίμης Ευθυμίου, Μαρίλη Ζαρκάδα, Μπάμπης Καραλής, Αναστασία Καπινιάρη, Μαρία  Κοκκίνου, Γιάννης Κουτρούλης, Ρίκα Κριθαρά, Έρση Κρούσκα, Γιάννης Μπέσκος, Δέσποινα Πανταζή,  Στέλλα Παπαθανασίου, Δημήτρης Παπαχρήστος, Ελένη Πολυχρονάτου, Ειρήνη Πούλου, Νίκος Πρέσσας, Κωνσταντίνος Ρόσπογλου, Σοφία Σιδηροπούλου, Elderdiery Fadul, Άγγελος Σκούρτης, Βάσω Σοφρά,  Γρηγόρης Τσιγκριστάρης, Χαρίκλεια Χάρη, Έλλη Χούσου, Ίων Πανόπουλος,Γιώργος Χουρχούλης και  Φανοίκος Σακελλαράκης.
 Επιμέλεια: Τζίμης Ευθυμίου, Παπανικόλα Βιβή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου