Ημέρες ορειβασίας

Ημέρες ορειβασίας

Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Κατερίνα Βρανά – Ντερμπεντέρισσα | Sold out & παράταση παραστάσεων

 

3 Η Κατερίνα Βρανά ξαναχτυπά στο Arch Club Live Stage με την «Ντερμπεντέρισσα», προσθέτοντας 3 extra παραστάσεις.

Εθιστικά αστεία και πιο τρυφερή από ποτέ. Όσοι την είδατε, ξέρετε. Όσοι δεν την είδατε ακόμη, τι περιμένετε; Σπεύσατε να κλείσετε το εισιτήριο για μια τέλεια βραδιά!

Κατερίνα Βρανά- Ντερμπεντέρισσα

Παράταση παραστάσεων
25 Φεβρουαρίου
3 & 10 Μαρτίου

Στο Arch Club Live Stage
Κωνσταντινουπόλεως 111, Βοτανικός

Προπώληση: https://shorturl.at/eqwZ9 


Τα τελευταία επτά χρόνια ήταν αρκετά επεισοδιακά για την Κατερίνα. Τα τελευταία τέσσερα ήταν επεισοδιακά για όλο τον κόσμο. Μετά από ένα σχεδόν θανατικό, μία αναπηρία, μία πανδημία, δύο καραντίνες και τρεις παραστάσεις (“Staying Alive”, Το διαδικτυακό «Καλή Βρανοχρονιά» και το επετειακό «Φέτα, Σεξ και Αναπηρία»), η αγαπημένη stand up κωμικός έρχεται με σπαρταριστό υλικό μέσα από το οποίο αναρωτιέται πού βρίσκεται και πού βρισκόμαστε σήμερα.

Με την μοναδική, χαρακτηριστική της ματιά, η Κατερίνα εξετάζει πώς αισθάνεται η ίδια ως γυναίκα και ως κωμικός με τα στερεότυπα και τις έμφυλες προκαταλήψεις, πώς και αν η αναπηρία έχει επηρεάσει τον χαρακτήρα της, τη θηλυκότητά της, τη σεξουαλικότητα και το χιούμορ της, ενώ μιλά για όλες εκείνες τις μικρές και μεγάλες χαρές που μπορούν να σου φτιάξουν την ημέρα.

Μια βαθιά ειλικρινή και απολαυστικά αστεία παρατήρηση όσων ζούμε σήμερα και συχνά δεν θίγουμε, ιδωμένα μέσα από το απίθανα κωμικό φίλτρο της Κατερίνας Βρανά. Της φίνας, της ντερμπεντέρισσας.

Ταυτότητα παράστασης
Κατερίνα Βρανά – Ντερμπεντέρισσα

Πού: Arch Club΄Live Stage, Κωνσταντινουπόλεως 111, Βοτανικός
Πότε: Κυριακές 25/2, 3 & 10 Μαρτίου στις 21:00
Εισιτήρια: 15 € (προπώληση), 19 € (πόρτα)
Ειδική τιμή εισιτηρίου Θέασης (Α.με.Α. / άνεργοι / φοιτητές / ειδικές κατηγορίες με την επίδειξη της αντίστοιχης κάρτας): 11€ και 12€
Προπώληση: MORE.COM https://t.ly/wK6iY και στα δίκτυα καταστημάτων των Public, Nova, Media Markt, Shell, BP, EKO, Metro, My Market.
Διάρκεια: 90’
Παραγωγή: HAH Comedy / TMR Entertainment Group
Προβολή & Επικοινωνία: Βάσω Σωτηρίου-We Will

*Ο χώρος είναι προσβάσιμος σε ΑμεΑ.

 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου