Ημέρες ορειβασίας

Ημέρες ορειβασίας

Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021

Με θέα Ελλάδα : Views of Greece

 


        

 

 

 

 

Η νέα μας ομαδική έκθεση με τίτλο Με θέα Ελλάδα 

εγκαινιάζεται την Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021 και ώρες 15:00-21:00

στην αίθουσα τέχνης Τεχνοχώρος και θα διαρκέσει έως 31 Ιουλίου.

 

Παράλληλα σας περιμένουμε στο My art box να διαλέξουμε μαζί τα δώρα για τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή για ιδιαίτερες περιστάσεις.

Εμπιστευτείτε μας για τα επαγγελματικά αλλά και προσωπικά σας δώρα μέσα από πληθώρα αντικειμένων τέχνης και design ή ελάτε να σχεδιάσουμε μαζί ένα προσωποποιημένο δώρο που θέλετε να χαρίσετε για μία σημαντική στιγμή.

 

 

 

Η αίθουσα τέχνης Τεχνοχώρος και η γκαλερί Artshot - Sophia Gaitani υποδέχονται το καλοκαίρι με την κοινή ομαδική έκθεση, Με θέα Ελλάδα, από τις 16 Ιουνίου έως 31 Ιουλίου. Χορηγοί επικοινωνίας είναι art22, artviews και Χορηγός οίνου το wine o clock.

 

 

 

 Οι δύο γκαλερί τέχνης της οδού Λεμπέση στην Ακρόπολη κάλεσαν τους συνεργάτες τους να δημιουργήσουν έργα εμπνεόμενοι από την Ελλάδα. Σκοπός των δύο γκαλερί ήταν να φιλοξενήσουν στους χώρους τους μία έκθεση που αποπνέει μία αίσθηση αισιοδοξίας και ελπίδαςΤριανταοχτώ (38) καλλιτέχνες αποδέχτηκαν την πρόσκληση δημιουργώντας μοναδικά έργα με «Θέα την Ελλάδα».

 

 

Τοπία της χώρας μας, «φανταστικά» νησιά, στιγμές ανεμελιάς και «όνειρα θερινής νυκτός» αποτυπώνονται στον καμβά και το χαρτί προσκαλώντας τον επισκέπτη να ταξιδέψει μέσα από αυτά στις ομορφιές της πατρίδας μας. 

 

 

 

 

Στον Τεχνοχώρο συμμετέχουν οι καλλιτέχνες: Δάφνη Αγγελίδου, Gagik Altunyan, Νικολέτα Αντωνοπούλου, Στάθης Βατανίδης, Χρύσα Βέργη, Ελωίζος Θεμιστοκλέους, Μηνάς Καμπιτάκης, Βασίλης Καρακατσάνης, Κάλλη Καστώρη, Γιώργος Κεβρεκίδης, Δήμος Κηπουρός, Ανδρέας Κοντέλλης, Θοδωρής Λάλος, Γιώργος Πανταζής, Αγγελική Πανταζοπούλου, Δημήτρης Τσιρογιάννης, Βίβιαν Χαλκίδη.

 

 

 

 

Τηρώντας τα μέτρα για την προστασία και τη μη εξάπλωση από τον Covid - 19, τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 16 Ιουνίου 15:00-21:00 με ελεγχόμενη προσέλευση εντός των δύο χώρων σύμφωνα με τις ισχύουσες οδηγίες.

 

Ημέρες και ώρες λειτουργίας:
Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 11:30-15:00 & 17:30-20:30
Τετάρτη, Σάββατο 11:30-16:00
Κυριακή, Δευτέρα κλειστά

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου