Ημέρες ορειβασίας

Ημέρες ορειβασίας

Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Νέες Καλλιέργειες - νέες ελπίδες

                                                    


Όταν διαβάζω για το περιεχόμενο του συνεδρίου  «ΝΕΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ, Προοπτικές & δυνατότητες», κάπου αισθάνομαι παλαιομοδίτης  και κάπου αισθάνομαι ότι η ζωή δεν κάθεται στ’ αυγά της αλλά τρέχει ολοταχώς, μας ξεπερνά κι  επομένως ανανεώνεται, παράγοντας νέες  ελπίδες….
Έχουμε λοιπόν και λέμε : Το παραπάνω  συνέδριο-έκθεση (1ο τον αριθμό) θα παρουσιάσει  καλλιεργητικές προτάσεις  για στέβια, για ιπποφαές, για κρανιές, για blueberry, για goji berry, για aloe vera, για ροδιές, για τρούφα, για μανιτάρια, για αρωματικά φυτά, για βιοκαύσιμα, για πέλετς (pellets), για αγριαγκινάρα, για βελανιδιές, για σαλιγκαροτροφία, για σμέουρα, για μύρτιλο, για ακτινίδια, για φραγκοστάφυλο, για βατόμουρο, για αρόνια, για θερμοκήπια και σπόρους, για λουλούδια, για καστανιές, για καρυδιές, κ.ά.

Σκέπτομαι : ας είν’ καλά οι γκουρμέδες – που θα μας κάνουν να προσλάβουμε νέες φυτολογικές γνώσεις…
Το συνέδριο-έκθεση θα γίνει  8 έως 11 Ιουνίου, στο Εκθεσιακό Κέντρο ΕΚΕΠ Μεταμόρφωσης-Αθήνα. Έμπειροι  επιχειρηματίες,  καλλιεργητές των  παραπάνω κλάδων και  καθηγητές γεωπονικών πανεπιστημίων, θα μεταδώσουν  γνώσεις και  εμπειρίες σε όλους τους συνέδρους.

 Νέοι και ήδη υπάρχοντες αγρότες, υποψήφιοι επιχειρηματίες, άνεργοι που αναζητούν λύσεις για αυτοαπασχόληση θα είναι οι σύνεδροι που θα σπεύσουν για την ενημέρωση τους και τελικά την επένδυσή τους σε κάποιο από τους κλάδους καλλιέργειας. Διπλό το ενδιαφέρον των επισκεπτών της έκθεσης αφού συνδιοργανώνονται εργαστήρια (workshops) για επιτόπια πρακτική επίδειξη
Για πληροφορίες:Φιλολάου 234 – 11631, Αθήνα
Τηλ.: 210 7568888 (8 γραμμές)   Fax:  210 7568889

info@compassexpo.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου