Ημέρες ορειβασίας

Ημέρες ορειβασίας

Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019

Τήνος: Ειρηνική Διαμαρτυρία κατά των ανεμογεννητριών - Πικ Νικ στα Πράσσα

Τήνος: Ειρηνική Διαμαρτυρία κατά των ανεμογεννητριών - Πικ Νικ στα Πράσσα - Media

AddThis Sharing Buttons
Share to FacebookShare to TwitterShare to Περισσότερα...

Πυκνώνουν οι αντιδράσεις στην Τήνο για την τοποθέτηση γιγαντιαίων ανεμογεννητριών στο νησί, ο οποίες σύμφωνα με τους κατοίκους θα καταβαραθρώσουν το μοναδικό φυσικό κάλλος της περιοχής με πολλές αρνητικές παρενέργειες για κατοίκους και επισκέπτες.
Η ομάδα του Tinos Food Paths διοργανώνει διαμαρτυρία με μορφή «Πικ –Νικ» το Σάββατο 16 Νοεμβρίου στις 11 το πρωί στα Πράσσα (μεταξύ Καρδιανής και Υστερνίων).
Το Tinos Food Paths προβάλει την γαστρονομία, την παράδοση και τον πολιτισμό της Τήνου.
Η διοργάνωση του Πικ - Νικ, στον χώρο που έχει επιλεγεί να τοποθετηθούν οι ανεμογεννήτριες, δηλώνει τον σεβασμό για κάθε κομμάτι γης αυτού του ευλογημένου τόπου και προβάλει δράσεις που μπορούν να πραγματοποιηθούν στην εξοχή της Τήνου από μικρούς και μεγάλους, κάτι που δεν θα είναι εφικτό μετά από την τοποθέτηση αυτών των σιδερένιων κατασκευών.
Το Πικ Νικ θα περιλαμβάνει τηνιακά προϊόντα: ζυμωτό ψωμί, λουκάνικο ψημένο στα κάρβουνα, παλαιωμένη γραβιέρα και ντομάτα με χοντρό αλάτι.

Θα συνοδεύσουμε το φαγητό μας με ρακί, κρασί και καλή διάθεση δηλώνοντας ειρηνικά την αντίθεσή μας για την καταστροφή αυτού του τόπου.
Για όσους θέλουν να πάνε παρέα στη διαμαρτυρία θα γίνει συγκέντρωση το Σάββατο 16 Νοεμβρίου στην Χώρα στις 10.00πμ στην διασταύρωση του περιφερειακού με τον παραλιακό δρόμο της Χώρας στον Σταυρό (έξω από το ΕΧΟ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου