Ημέρες ορειβασίας

Ημέρες ορειβασίας

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2024

Μετανάστες από την Ιταλία στην Αλβανία, μόνο 16 άτομα στο πρώτο πλοίο!

 


Το πλοίο "Libra" θα φτάσει αύριο μετά από δύο ημέρες ταξιδιού. Το κόστος ταξιδιού ξεπερνά τις 250 χιλιάδες ευρώ.


Γράφει ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Πρόσφατα είχαμε την καινοφανή, “πρωτότυπη” συμφωνία μεταξύ Μελόνι- Ράμα, για την ίδρυση δύο “σημείων συγκέντρωσης” μεταναστών στην Αλβανία που θα παραμένουν εκεί έως ότου κριθεί θετικά ή όχι, η άδεια εισόδου και παραμονής τους στην Ε.Ε. Η επίτροπος Von der Leyen θεωρεί αυτό το μοντέλο εμπνευσμένο.

Το πλοίο “Libra” θα φτάσει αύριο μετά από δύο ημέρες ταξιδιού. Το κόστος ταξιδιού ξεπερνά τις 250 χιλιάδες ευρώ.
Το πρώτο πλοίο λοιπόν του Ιταλικού Πολεμικού Ναυτικού απέπλευσε για να φέρει μετανάστες στην Αλβανία με δεκαέξι άτομα! Ένα διήμερο ταξίδι για να μεταφερθούν από την Ιταλία δέκα Αιγύπτιοι και έξι υπήκοοι Μπαγκλαντές,

οι οποίοι, με αυτοσχέδια σκάφη, είχαν εγκαταλείψει τις λιβυκές ακτές από την Sabrata και την Zuara και βρέθηκαν να καταλαμβάνουν και να απολαμβάνουν μόνοι τα 80 μέτρα του “Libra”, ικανού να μεταφέρει έως και 80 ναύτες και περίπου 200 επιβάτες.

Τελικά όλο καινοτομίες είναι ο πολύς Έντι Ράμα, εκπλήσσοντας πρωτίστως τους συμπατριώτες του: “Σημεία συγκέντρωσης” μεταναστών από την Ε.Ε., ίδρυση “Κράτους Μπεκτασήδων¨¨(!!!) στα Τίρανα, την ίδια στιγμή που η Ερντογανική Τουρκία εγκαινιάζει και ΔΙΕΥΘΥΝΕΙ το μεγαλύτερο τζαμί στα Τίρανα στην κεντρική πλατεία της πόλης (και ο Ράμα συνεχίζει μεθοδικά να τρώει τις περιουσίες των Βορειοηπειρωτών…).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου