Ημέρες ορειβασίας

Ημέρες ορειβασίας

Σάββατο, 5 Οκτωβρίου 2019

Κι εγώ κάνω γιόγκα


  Δεν πρόκειται για ένα ακόμη εγχειρίδιο ασκήσεων, ούτε για ένα κλασικό παραμύθι. Το βιβλίο «Κι εγώ κάνω YOGA: 10 "Στιγμές" για Όλη την Οικογένεια» που μόλις κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Πρώτη Ύλη είναι πολλά παραπάνω, μα πάνω απ’ όλα πηγή έμπνευσης για μικρούς και μεγάλους. Όλοι μπορούν να βρουν κάτι συναρπαστικό και χρήσιμο, ανατρέχοντας στις σελίδες του.
Μέσα από τα εξαιρετικά σκίτσα της Sara Mateos και την ιστορία της μικρής Βέρας τα παιδιά θα μάθουν τα πάντα για τη γιόγκα: Πώς αυτή η πανάρχαια πρακτική μάς χαλαρώνει, με ποιο τρόπο γίνεται το εργαλείο για να φιλιώσουν με τα αδερφάκια τους, πώς μας προετοιμάζει για τις προκλήσεις της καθημερινότητας, μας διασκεδάζει και ταυτόχρονα γίνεται η αφορμή να περνούν ποιοτικό χρόνο με τους γονείς τους.

 

COVER YOGA gr print-2 003

 

Την ίδια στιγμή, μέσα από τα λόγια της μαμάς Μπλάνκα, οι γονείς θα βρουν απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα, όπως γιατί η αναπνοή είναι τόσο σημαντική για τα παιδιά, τι περιλαμβάνει η σωστή προετοιμασία και γιατί η οικογενειακή εξάσκηση μπορεί ν’ αποδειχθεί ιδιαίτερα ευεργετική για όλους, μια ακόμη εποικοδομητική εμπειρία χαράς με οφέλη για τη σωματική και ψυχική υγεία μικρών και μεγάλων.
Το καλύτερο: Στο τέλος του βιβλίου ο αναγνώστης θα βρει βήμα-βήμα πώς να εκτελέσει τις πιο γνωστές ασάνες (ασκήσεις) της γιόγκα, όπως η κόμπρα, το βουνό, ο πολεμιστής αλλά και τις πιο λυτρωτικές αναπνοές, όπως αυτή του αστεριού.


 

PAG 002-003

 

2

 

Κι εγώ κάνω YOGA
10 Στιγμές Γιόγκα για Όλη την Οικογένεια
Συγγραφέας: Delia Hernández
Εικονογράφηση: Sara Mateos
Μετάφραση: Χριστίνα-Κατερίνα Μανωλάκου,yoga instructor
Εκδόσεις: Πρώτη Ύλη
Πρώτη έκδοση: Απρίλιος 2019
Σελίδες: 40
Λιανική τιμή: 9 ευρώ
ISBN: 9 786 188 420212
Κεντρική διάθεση: Εκδόσεις «Πρώτη Ύλη», τηλ.: 210 6252159, e mail: info@pibooks.gr

 

Λίγα λόγια...
... για τη συγγραφέα
Η DELIA HERNÁNDEZ είναι επαγγελματίας στον χώρο του μάρκετινγκ και παθιασμένη με τη γιόγκα. Η διαδρομή της για την κατάρτισή της και την εκμάθηση της πανάρχαιας αυτής πρακτικής, μαζί με τη δουλειά της πάνω στη γιόγκα για όλη την οικογένεια, ήταν τόσο ευεργετική που αποφάσισε να ιδρύσει το Hippy Kids Yoga, και αργότερα να δημιουργήσει το la Caja Mágica de la Calma. Και τα δυο στοχεύουν στη διδασκαλία και προσέγγιση της γιόγκα, στην απόκτηση συνειδητότητας από τα παιδιά, ενώ απευθύνονται σε όλη την οικογένεια. Βρείτε περισσότερες πληροφορίες για την ίδια στο www.hippykidsyoga.com
... για την εικονογράφο
Η SARA MATEOS είναι ελεύθερη επαγγελματίας από τότε που τελείωσε τις σπουδές της στην τέχνη και το design στην ESDIP Art School. Με έδρα της την Μαδρίτη, εικονογραφεί και σχεδιάζει βιβλία για παιδιά και νέους, εκπαιδευτικά σημειωματάρια και διαφημιστικά. Βρείτε περισσότερες πληροφορίες για την ίδια στην ιστοσελίδα της: www.saramateos.com

 

4
 
3

 

 
Βάσω Σωτηρίου
We will Δημόσιες Σχέσεις & Επικοινωνία
Βάσω Σωτηρίου
Διευθύνουσα σύμβουλος
Τηλ: +30 211 400 5461
Κιν.:. +30 6936 159 835
www.vassosotiriou.gr
Email: vassosotiriou@wewill.gr
Facebook: Vasso Sotiriou
Νάντια Γιαννούλη
Προβολή & Επικοινωνία
Τηλ: +30 211 400 5461
Κιν: +30 6932 525 126
www.vassosotiriou.gr
Email: nadiagiannouli@wewill.gr
Facebook: nadia.giannouli
Όλγα Κομνηνού
Προβολή & Επικοινωνία
Τηλ: +30 211 400 5461
Κιν: +30 6955 549 439
www.vassosotiriou.gr
Email: olgakomninou@wewill.gr
Facebook: Olga Komninou

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου