Ημέρες ορειβασίας

Ημέρες ορειβασίας

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2019

Χρώμα σε νερό : Έκθεση Σύγχρονης Υδατογραφίας

Ο Επιμελητής Πάρης Καπράλος παρουσιάζει στην Chili Art Gallery (Δημοφώντος 13-15 Θησείο 11851, Αθήνα) την έκθεση ομάδας εικαστικών καλλιτεχνών που επικεντρώνονται στην υδατογραφια με τίτλο “Χρώμα σε Νερό”, και σας προσκαλεί στα εγκαίνια της την Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019 ώρα 20.00 (οκτώ το βράδυ).


Οι συμμετέχοντες εικαστικοί καλλιτέχνες προσεγγίζουν το θέμα τις έκθεσης ποικιλοτρόπως τεχνοτροπικά, ως προς το υδατοδιαλυτό μέσο, το θέμα, την οπτική γωνία και επεξεργάζονται -ως είναι αναμενόμενο- με τελείως διαφορετικούς τρόπους τα θέματα τους. Στην έκθεση συμμετέχουν με έργα τους οι εικαστικοί καλλιτέχνες: Χριστινα Αδάμ, Στέλλα Αντωνιάδου, Μαρία Αθανασοπούλου, Μαρία Βλασερού, Χριστίνα Γκουμουριάν, Κατερίνα Καλουμένου, Άννα Κελερμένου, Σάββας Κοζίδης, Μαργαρίτα Κουνενή, Ανδρούλα Κριμιτζα, Ιωάννης Μακρίδης, Χριστίνα Μακροπούλου, Στάθης Μαυρίδης, Βαλεντίνη Μαυροδόγλου, Γιάννης Μότσης, Βικυ Σαρρή, Νεκτάριος Σταματόπουλος, Τίτα Σταύρου, Γιούλα Τσιάντη, Γιώργος Χρονόπουλος.

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι και το Σάββατο 20 Ιουλίου 2019. Η Chili Art Gallery θα είναι ανοικτή στην διάρκεια της έκθεσης Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή 10.30 - 18.00, Σάββατο 11-15.00 με Ελεύθερη Είσοδο για το κοινό.

Πλήρες κείμενο επιμέλειας & περισσότερες πληροφορίες:
http://bit.ly/308kc6o

Χορηγός Επικοινωνίας: Arts & Antiques CCR | artsantiquesccr.gr
Χορηγός Φωτογράφισης: Studio Kotsireas |
www.studiokotsireas.gr
____________________

* To φωτογραφικό θέμα του Facebook Event και της αφίσας της έκθεσης είναι λεπτομέρεια έργου του γνωστού ακουαρελίστα Foti Kllogjeri.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου