Ημέρες ορειβασίας

Ημέρες ορειβασίας

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2019

Aίθουσες Τέχνης


                                                              

               
Έκθεση φωτογραφίας του Σπύρου Σουέρεφ από τα γυρίσματα της σειράς “The Durrells” εγκαινιάστηκε στην Πινακοθήκη Δήμου Κέρκυρας. Πρόκειται για φωτογραφικό υλικό από τα γυρίσματα των δύο τελευταίων κύκλων της επιτυχημένης αγγλικής σειράς εποχής που πραγματοποιήθηκαν στην Κέρκυρα την περίοδο 2017 - 2018. Πρωταγωνιστές των φωτογραφιών, όσοι συμμετείχαν στη σειρά ως υποστηρικτικοί ηθοποιοί, σε εσωτερικούς όσο και εξωτερικούς χώρους, σε στιγμές αποτυπωμένες μέσα από ένα ιδιαίτερο φωτογραφικό “κλικ”. Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 31 Αυγούστου στην Αίθουσα Τέχνης Κήπος του Λαού.
Η έκθεση φωτογραφίας του Στράτου Καλαφάτη συνεχίζεται στον Τεχνοχώρο Αποθήκη στην Παραλία της Νικήτης έως και τις 30 Σεπτεμβρίου, από τις 8 μ.μ. έως τα μεσάνυχτα. Η έκθεση εμπλουτίζεται εδώ με τον χάρτη του Αρχιπελάγους Marco Boschini: L' Archipelago con tutte le isole, scogli secche, e bessi fondi, con i mari, golfi, seni, porti, città, e castelli..., εκδ. Francesco Nicolini, από το Αρχείο Χαρτογραφίας του Ελληνικού Χώρου του ΜΙΕΤ καθώς και με πρόσθετο οπτικοακουστικό υλικό.
Έως τις 8 Ιουλίου συνεχίζεται στην γκαλερί Σκουφά η ατομική έκθεση του Κώστα Παπανικολάου με τίτλο «Οι τελευταίες μέρες της Πομπηίας». Σκουφά 4.
Ξεναγήσεις στην έκθεση έργων του σημαντικού και διεθνώς αναγνωρισμένου σύγχρονου ζωγράφου Avigdor Arikha που εκτίθενται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και στο Μουσείο Μπενάκη της Κουμπάρη. Σήμερα, στις 7 μ.μ., ξεναγεί ο ζωγράφος Χρήστος Μποκόρος. Την Πέμπτη 11 Ιουλίου, την ίδια ώρα, ο ζωγράφος Κωνσταντίνος Κερεστετζής και την Πέμπτη 29 Αυγούστου, επίσης την ίδια ώρα, ο ζωγράφος Γιώργος Ρόρρης. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή είναι η κράτηση θέσης στα τηλέφωνα 2103671014 και 2103671015, Δευτέρα - Πέμπτη, 10 π.μ. - 3 μ.μ. Η συμμετοχή στις ξεναγήσεις επιβαρύνει το εισιτήριο της έκθεσης κατά 2 ευρώ.
Συνεχίζεται έως τις 13 Ιουλίου στην Γκαλερί ALMA η ομαδική έκθεση “Flashback” με τη συμμετοχή των Ανδρέα Βούσουρα, Γωγώς Ιερομονάχου, Γιώργου Καζάζη, Χαράλαμπου Κατσατσίδη, Τάσου Μισούρα, Κωνσταντίνου Πάτσιου, Παναγιώτη Σιάγκρη και Βάνας Φερτάκη. Υψηλάντου 24, Κολωνάκι.
ΠΗΓΗ ΑΥΓΗ 5.7.19

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου