Ημέρες ορειβασίας

Ημέρες ορειβασίας

Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΦΩΤΟΑΠΟΔΡΑΣΗ

 Οι ΦΩΤΟΕΡΕΥΝΗΤΕΣ, μαζί με την EΛEYΘEPH ΣΠOYΔH ΦΩTOΓPAΦIAΣ σάς προσκαλούμε στην τριήμερη φωτο-ψυχαγωγική περιπλάνηση στις 23 +24+25 Μαρτίου 2024 (ΣάββατοΚυριακή-Δευτέρα) με προορισμό την υπέροχη Δυτική Ελλάδα για αποτυπώσεις φρέσκων ξεχωριστών στιγμών και μοναδικών τόπων…

 Η εκκίνηση θα γίνει το Σάββατο 23 Mαρτίου 2024, ώρα 08.00 το πρωί απο το Δημοτικό Θέατρο Πειραια με πούλμαν και η επιστροφη στο ιδιο σημείο το βραδυ της Δευτέρας 25 Μαρτίου κατα τις 21.301. Προαιρετική προσυγκέντρωση ώρα 07.30 στην πλατεία Κοραή του Πειραιά (καφε Γρηγόρης, Καραΐσκου 117, https://www.gregorys.gr/katastimata/katastima/peiraiaskaraiskoy117/  ) 

Η πρώτη μεγάλη στάση- εκτός από τις αναγκαίες μικρές στασεις- θα είναι στο Νεκρομαντείο του Αχέροντα. Επόμενος σταθμός οι πηγές Αχέροντα στο Γλυκή Θεσπρωτίας για φωτογράφιση, παραποτάμια βόλτα και χαλάρωση μέσα στη φύση όχι απλά δίπλα της…. Αργά το απόγευμα η τακτοποίηση σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Πρέβεζας και το βράδυ ελεύθερο για βραδυνές λήψεις ή/και περιπάτους.

Την επόμενη μέρα μετά το πρωϊνό επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο και το μουσείο της Αρχαίας Νικόπολης. Επόμενη μεγάλη στάση στα πανέμορφα Σύβοτα και τέλος στην υπέροχη κι αγέρωχη Πάργα όπου θα παραμείνουμε μέχρι και το ηλιοβασίλεμα. Την επόμενη μέρα το πρωί μετά το πρωϊνό θα περιπλανηθούμε στην πόλη της Πρέβεζας και νωρίς το μεσημέρι ξεκινάμε για τον τελευταίο μας σταθμό την γραφικότατη Κορωνησίαπρώην νησί μέσα στον Αμβρακικό κόλπο που συνδέεται με μιά λωρίδα στεριάς. Το απόγευμα παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής.

 Το κόστος ειναι 160 ευρω/άτομο (σε δίκλινο δωμάτιο) και περιλαμβάνει δύο διανυκτερεύσεις, δύο πρωϊνά, όλους τους δημοτικούς φόρους όπως και όλες τις διαδρομές με το πούλμαν. Φυσικά, σε όλη την διάρκεια της εκδρομής θα επιλύονται οι φωτοαπορίες και θα δίνονται φωτοσυμβουλές, ατομικά ή/και ομαδικά. Στην τιμή δεν περιλαμβάνονται οι είσοδοι στα μουσεία. Oλοι οι φωτογραφόφιλοι με τους φίλους σας ειστε ευπρόσδεκτοι στην μεγάλη κι ευχάριστη φωτογραφική μας παρέα, δηλώνοντας έγκαιρα τη συμμετοχή σας στο 6932305880 ή στο kimon@otenet.gr Kίμων Aξαόπουλος. 1 Υπάρχει δυνατότητα επιβίβασης-αποβίβασης σε συγκεκριμένα κεντρικά σημεία της διαδρομής του 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου