Ημέρες ορειβασίας

Ημέρες ορειβασίας

Πέμπτη 23 Μαΐου 2024

ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΓΗ

 

 

Πραγματοποιήθηκε στις 22 Μαΐου 2024 με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή η ημερίδα ΕΣΩ στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με κεντρική θεματική “ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΓΗ: Φύση, Υλικά, Βιωσιμότητα & Τεχνητή Νοημοσύνη”. Καλώς ορίσατε ξανά, “Πίσω στη Γη”!

Επιμέλεια περιεχομένου από το Archisearch, διεύθυνση παραγωγής & καλλιτεχνική επιμέλεια από την Design Ambassador.
Το φετινό θέμα της ημερίδας ΕΣΩ, “Πίσω στη Γη”, εγκαινιάζει έναν διάλογο για την κλιματική κρίση και την πολιτική οικολογία, στο μεταίχμιο της τέχνης και της αρχιτεκτονικής. Οι συνέργειες μεταξύ κατασκευής, παραγωγής και σχεδιασμού προωθούνται ως καταλύτες για έναν υγιέστερο πλανήτη.

Στο πλαίσιο της ημερίδας, όπως κάθε χρόνο, έλαβε χώρα η έκτη απονομή των Βραβείων Συνολικής Προσφοράς Archisearch με στόχο να αναδείξει και να τιμήσει τη ζωή και το έργο σημαντικών προσωπικοτήτων στο πεδίο της αρχιτεκτονικής και των τεχνών. Για την ΕΣΩ 2024 τα Βραβεία αποδόθηκαν από τους Ανδρέα Κούρκουλα (Ομότιμος Καθηγητής της Σχολής Αρχιτεκτόνων ΕΜΠ) και Παναγιώτη Πάγκαλο (αρχιτέκτονας και καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής) στην Ελένη Βερναδάκη και στους Μανόλη Κορρέ και Τάσο Μπίρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου