Ημέρες ορειβασίας

Ημέρες ορειβασίας

Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Tη Υπερμάχω Στρατηγώ



Καλά , δεν είμαστε στην εποχή της σύγκρουσης Βυζαντινών και Αβάρων  για να επικαλούμαστε την Παναγία και για να φτιάχνουμε «Ακάθιστους Ύμνους»… Και όμως, φαίνεται ότι  στο ποδοσφαιρικό νταβαντούρι με τα ντέρμπυ και τις σκληρές αναμετρήσεις  η Παναγία κατέχει εξέχουσα θέση, μάλιστα δε  συμβάλλει στο πρόγραμμα της προπονητικής αγωγής των παικτών του Ολυμπιακού. Αυτό αποδεικνύεται από τις δηλώσεις δυο εξεχόντων παραγόντων  της Πειραιώτικης ομάδας  μετά την ήττα της από τον ΠΑΟΚ : Ο μεν Μίτσελ δήλωσε μετά τον αγώνα  «Τι να κάνουμε. Η Παναγιά δεν ήταν σήμερα μαζί μας», ο δε  Μαρινάκης υποστήριξε ότι  «…. Με τη βοήθεια της Παναγιάς θα πάρουμε το πρωτάθλημα».
Ευσεβέστατοι οι κύριοι, αλλά πόρρω απέχοντες από την εποχή που η προπονητική προτροπή στους παίχτες δεν εμπεριείχε στοιχεία μεταφυσικής αλλά κατέληγε σε κάτι δηλώσεις του είδους : «Άντρες είστε, μουστάκια έχετε, παίξτε μπάλα για να κερδίσετε»
ΥΓ
Να μην ξεχάσω τον Κώστα Λινοξυλάκη, τρομερό σέντερ μπακ  του Παναθηναϊκού, διακεκριμένο μαχητή κατά  του Ολυμπιακού στα τρομερά ντέρμπυ εκείνων των εποχών… Το τι «παναγίες» θα είχε ακούσει ο άνθρωπος μετά τις επιτυχείς παρεμβάσεις του, ένας θεός ξέρει…
Μη χάσετε την παρακάτω ανάρτηση για τον Νίκο Αλέφαντο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου