Ημέρες ορειβασίας

Ημέρες ορειβασίας

Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Μετά από 10.000 άντρες ψάχνει την αγάπη

  
Αυτή η γυναίκα θα μπορούσε να είναι ο θηλυκός Φελίνι, ο οποίος έβαζε στην «Πόλη των γυναικών» τον κύριο Πουτσόνε να εορτάζει την κατάκτηση της υπ’ αριθμόν 10.000 γυναίκας… Είναι η Αυστραλιανή  Gwyneth Montenegro, που  δηλώνει ότι έχει «κοιμηθεί»  με 10.091 άνδρες, αν και    απομένει  να ελεγχθεί το κατά πόσο στη χώρα της  ισχύει το Τσαρουχικό γνωμικό «ΕΙΣΑΙ Ο,ΤΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ»….

Η κ.  Μο
ntenegro  δούλεψε  ως συνοδός πολυτελείας επί 12 χρόνια και ελάμβανε το ποσό των 1000 δολαρίων από έκαστο άνδρα. Φορο-λογικώς, θα έπρεπε να δηλώσει ως εισόδημα 10.000Χ1000= 10 εκατ. Δολλάρια, αν και στην Αυστραλία δεν έχουν μνημόνιο ώστε να διακινδυνεύει έλεγχο μια ημέρα των ημερών… 12 χρόνια Χ 365 ημέρες = 4380 ημέρες, που σημαίνει 2,3 επαφές ημερησίως : Το νούμερο δεν είναι τόσο μεγάλο ώστε να είναι μη ρεαλιστικό….

Τώρα  η Montenegro έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση για να  σπουδάσει, μεταξύ άλλων, και  γλωσσολογία….Υποψιάζομαι ότι άμα τω ακούσματι της λέξεως «γλωσσολογία» διάφοροι αρσενικοί της Αυστραλίας θα ξεροβήχουν…Στα ράφια των βιβλιοπωλείων κατοικοεδρεύει το βιβλίο της
Montenegro  «10,000 Men and Counting», όπου  εκτός από τις άφθονες ερωτικές της εμπειρίες  περιγράφει και τις 80 προτάσεις γάμου που έχει δεχτεί….
ΠΗΓΗ πληροφορίας : KSIPNISTERE

Eν όψει, γεωσχηματισμοί "Μπουχάρια", φωτο Λάζαρος Τσικριντζής






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου