Ημέρες ορειβασίας

Ημέρες ορειβασίας

Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

O Ανδρέας Ρουμελιώτης τα δίνει όλα…:


Ο Ανδρέας Ρουμελιώτης, σεσημασμένος φαρσέρ και δημοσιογραφόσκυλο (Ελευθεροτυπία και δεν συμμαζεύεται...)  δηλώνει  υπευθύνως : 

 «επιτρέπω στο Facebook να δημοσιεύσει τις φωτογραφίες μου στον ημερήσιο ή εβδομαδιαίο τύπο, στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, να τις κάνει στάμπες σε μπλουζάκια ή αφίσες για τα παιδικά δωμάτια, να τις παραχωρήσει στο Ελληνικό Κράτος για να εκδοθούν σε γραμματόσημα ή να τυπωθούν ως υδατογραφήματα στις σελίδες των ελληνικών διαβατηρίων ή και στην Ε.Ε. για να περιληφθούν στις επόμενες εκδόσεις χαρτονομισμάτων του ευρώ.

Τα δε κείμενα μου επιτρέπω να αναδημοσιευτούν, να περιληφθούν σε ανθολογίες, σε γνωμολόγια, σε βιβλιαράκια που θα διανέμονται ως προσφορές από εφημερίδες , σε σχολικά βιβλία, σε πανεπιστημιακά συγγράμματα (από όπου θα μου δοθεί και η έδρα άνευ διδακτορικού) ή να σταλούν στην Σουηδική Ακαδημία ως ελληνική πρόταση για το βραβείο Νόμπελ λογοτεχνίας».
Υ.Γ. ΟΙΚΟΛΟΓΕΙΝ
Εκ παραδρομής  παρέλειψε να παραχωρήσει την μεν φωτογραφία του  σε γιγαντοοθόνη  της Εθνικής Πινακοθήκης, τα δε κείμενά του στη διάθεση της επικείμενης   οικουμενικής Συνόδου    δια την άρσιν του σχίσματος  των Εκκλησιών . 
Παρά ταύτα τον συγχωρώ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου