Ημέρες ορειβασίας

Ημέρες ορειβασίας

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

H Ivana Chubbuck - για πρώτη φορά στην Ελλάδα

 

IMG 1032H Ivana Chubbuck έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα με το επιδραστικό της Masterclass υποκριτικής

Μια από τις πιο περιζήτητες δασκάλες υποκριτικής τέχνης, η Ivana Chubbuck (Ιβάνα Τσάμπακ) έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, καλεσμένη του Χρήστου Βασιλόπουλου. Θα παραδώσει ένα masterclass υποκριτικής, βασισμένο στην τεχνική που έχει αναπτύξει η ίδια και η οποία έχει βοηθήσει πολύ γνωστούς ηθοποιούς. Ανάμεσα τους οι: Σαρλίζ Θερόν, Χάλι Μπέρι, Τζέιμς Φράνκο, Μπρατ Πιτ, Τζάρεντ Λέτο κ.ά.

Δομή σεμιναρίου
Το Masterclass απευθύνεται σε ηθοποιούς που θα βρεθούν επί σκηνής (έχουν κλείσει οι θέσεις) και σε ενεργούς ακροατές. Η Ιβάνα θα δουλέψει με 16 επαγγελματίες ηθοποιούς, εφαρμόζοντας την τεχνική της, πάνω σε σκηνές κινηματογραφικές.

Οι ενεργοί ακροατές θα μπορούν να παρακολουθήσουν όλη τη διαδικασία και να πάρουν μέρος σε μια σειρά από διαδραστικές ασκήσεις.
Μέσα από τα 12 Βήματα της Τεχνικής Τσάμπακ, οι συμμετέχοντες θα μπορούν να αξιοποιήσουν τα εργαλεία που θα πάρουν, βλέποντας αλλαγή όχι μόνο στον τρόπο που προσεγγίζουν την τέχνη τους, αλλά και την καθημερινότητά τους.

Σε ποιους απευθύνεται
Γι’ αυτό και το Masterclass δεν περιορίζεται μόνο σε ηθοποιούς. Απευθύνεται, ακόμη, σε σεναριογράφους, σκηνοθέτες, αλλά και καθηγητές υποκριτικής. Όλοι μπορούν να επωφεληθούν από αυτό καθώς, πέρα από τη διαδραστική του φύση, το θεμέλιο της τεχνικής βασίζεται στην εφαρμογή του συναισθηματικού πόνου ως κινητήριος δύναμης για να νικήσεις και να θριαμβεύσεις.
Η Ιβάνα έχει ταξιδέψει σ’ όλο τον κόσμο, παραδίδοντας το masterclass της, έπειτα από προσκλήσεις που λαμβάνει. Οι συμμετέχοντες- ακροατές και ηθοποιοί-αναφέρουν πως έχουν σημειώσει μεγάλη πρόοδο στην καριέρα τους, ύστερα από τα εφόδια που έλαβαν από την τεχνική.

Μήνυμα της Ivana Chubbuck
Υπάρχουν πολλά να μάθεις σαν ενεργός ακροατής από το Chubbuck Workshop, καθώς το διήμερο αυτό Masterclass, περιλαμβάνει πολλές διαδραστικές ασκήσεις στις οποίες λαμβάνουν μέρος όλοι. Για παράδειγμα, όλη η ομάδα (ενεργοί ακροατές και ηθοποιοί) θα συμμετέχουν σε μια σειρά ασκήσεων που διευκολύνουν την πρόσβαση σε όλο το φάσμα συναισθημάτων, άμεσα και αποτελεσματικά. Αυτές οι ασκήσεις δημιουργούν ένα εύκολο και ταυτόχρονα βαθύ τρόπο, για να φτάσεις στα αληθινά σου συναισθήματα.

Χρήσιμες πληροφορίες
Masterclass υποκριτικής με την Ivana Chubbuck
Πότε: Κυριακή 26 και Δευτέρα 27 Μαΐου από τις 09:00-18:00
Πού: Θέατρο Μεταξουργείο, Ακαδήμου 14, Μεταξουργείο, Τ.Κ: 104 36
Κλείστε τα εισιτήριά σας εδώ: https://buy.stripe.com/9AQ7sI0lMdVpec03ce
Πληροφορίες-Δηλώσεις συμμετοχής: Chris.vas78@gmail.com και μέσω Viber ή WhatsApp (6934643337) Χρήστος Βασιλόπουλος
Κόστος: 250 €
Ειδικές τιμές για σπουδαστές: 200 € (με προπληρωμή μέσω PayPal).

Δυνατότητα συμμετοχής σαν ενεργός ακροατής.
Περιορισμένος αριθμός θέσεων (Η κράτη γίνεται μόνο κατόπιν ολοκλήρωσης της πληρωμής).
*Το ποσό του Masterclass δεν επιστρέφεται σε περίπτωση απουσίας του συμμετέχοντος.

Who is who
Η Ιβάνα Τσάμπακ είναι μια από τις πιο περιζήτητες δασκάλες της υποκριτικής τέχνης, έχοντας διδάξει χιλιάδες σπουδαστές για πάνω από είκοσι χρόνια. Ίδρυσε το Εργαστήριο Ιβάνα Τσάμπακ στο Χόλιγουντ, το οποίο έχει γίνει αγαπημένο εργαστήριο ηθοποιών, συγγραφέων και σκηνοθετών. Από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης συχνά χαρακτηρίζεται ως μία από τις πιο σημαντικές αυθεντίες στον χώρο της υποκριτικής τέχνης. Ζει στο Λος 'Αντζελες μαζί με τον σύζυγό της και σκηνοθέτη, Λύντον Τσάμπακ.

Το βιβλίο «Η Δύναμη του Ηθοποιού» έχει μεταφραστεί και κυκλοφορεί σε 17 γλώσσες.
Βρείτε περισσότερες πληροφορίες, μέσα από το επίσημο site της: www.ivanachubbuck.com.

 


 


 

Βάσω Σωτηρίου - We Will
Δημόσιες Σχέσεις & Επικοινωνία
Διευθύνουσα Σύμβουλος
Τηλ: +30 211 400 5461
Κιν.:. +30 6936 159 835
www.vassosotiriou.gr
Email: vassosotiriou@wewill.gr
Facebook: Vasso Sotiriou

Νάντια Γιαννούλη
Προβολή & Επικοινωνία
Βάσω Σωτηρίου – We will
Τηλ: +30 211 400 5461
Κιν: +30 6932 525 126
www.vassosotiriou.gr
Email: nadiagiannouli@wewill.gr
Facebook: nadia.giannouli

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου