Ημέρες ορειβασίας

Ημέρες ορειβασίας

Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

ΕΝΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΜΑ…



«Όνειρα»  ονομάζεται  ένας νεοσύστατος σύλλογος με έδρα τη Νικήτη Χαλκιδικής, που σκοπό έχει  να καλύψει τις ανάγκες σε εργασία και στέγαση ενηλίκων ατόμων με νοητική στέρηση και αυτισμό σε όλη τη Χαλκιδική.
Επειδή το «κοινωνικό» μας Κράτος καταδικάζει τα άτομα με νοητικές στερήσεις και αυτιστικές συμπεριφορές σε οικιακό εγκλεισμό, σε ακύρωση όλων των σχεδίων προσωπικής ανάπτυξης και βελτίωσης  δεν υπάρχουν υποδομές, ούτε κάποια μέριμνα μετά το πέρας της δημόσιας εκπαίδευσης και την ενηλικίωση τους.

Στόχος του συλλόγου είναι
: να δημιουργηθούν κατά τόπους, σε συνεργασία με τους Δήμους της Χαλκιδικής, Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης και Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης κυρίως ανταποδοτικά προς την κοινωνική οικονομία.

Επίσης, οι στέγες που χρειάζονται τα άτομα, όταν οι οικογένειες τους για οποιοδήποτε λόγο δεν θα είναι σε θέση πια να τους την παρέχουν, θα πρέπει να είναι μικρές, ευέλικτες στη λειτουργία τους και τα άτομα να παραμένουν στις κοινωνικές συνθήκες που έχουν μεγαλώσει και συνηθίσει ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο εύκολη η προσαρμογή τους στις νέες συνθήκες .    
Για να ξεκινήσουν όλα αυτά  χρειαζόμαστε κάθε δυνατή βοήθεια, χρειαζόμαστε μέλη που θα στηρίξουν την προσπάθεια που κάνουμε.
Αν θέλετε να γίνετε μέλος του Συλλόγου «ΟΝΕΙΡΑ» δεν έχετε παρά να
συμπληρώσετε  Αίτηση εγγραφής νέου μέλους και να την αποστείλετε  στο mail του Συλλόγου που φαίνεται στην κοινοποίηση.

Η συνδρομή είναι 25 Ε το χρόνο και η κατάθεση των χρημάτων μπορεί να γίνει στον αριθμό λογαριασμού του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου
00089909081-8 με IBAN GR3509661770000000899090818,  όμως και πέρα από την ετήσια συνδρομή κάθε βοήθεια μετράει.
Θα σας αποστείλω ταχυδρομικά την απόδειξη των 25 Ε ή αντίστοιχα της οποιασδήποτε δωρεάς σας.


ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ
Με εκτίμηση
Η αντιπρόεδρος του συλλόγου
Κατερίνα Αναγνωστίδου
σελίδα Face book «Σύλλογος Όνειρα»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου