Ημέρες ορειβασίας

Ημέρες ορειβασίας

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

ΑΕΚ – ΟΡΝΙΘΟΛΟΓΙΚΗ




Ο απειλούμενος δικέφαλος (Γ Εθνική παρακαλώ !) παίρνει πολύ στα σοβαρά τους απειλούμενους μονοκέφαλους....Όθεν η ΑΕΚ και η Ορνιθολογική Εταιρεία συνεργάζονται για   την προστασία των απειλούμενων Αετών της Ελλάδας, όπως είναι ο Χρυσαετός (Aquila chrysaetos) και ο Σπιζαετός (Aquila fasciatus).



 Τα τελευταία χρόνια έχει παρατηρηθεί δραματική μείωση του αριθμού των Αετών σε όλη τη χώρα, με κυριότερους λόγους τη λαθροθηρία, την παράνομη χρήση δηλητηριασμένων δολωμάτων, τον τραυματισμό και τη θανάτωση από ηλεκτροφόρα σύρματα, την εξάπλωση της ανθρώπινης παρουσίας και τη μείωση της τροφής.



Η  ΑΕΚ, έχοντας ως έμβλημά της τον Δικέφαλο Αετό και στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής  Ευθύνης, επέλεξε την Ορνιθολογική προκειμένου να συμβάλλει στην αναστροφή αυτού του φαινομένου.



Την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου θα παραχωρηθεί συνέντευξη τύπου στις 12:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ορνιθολογικής στο Πάρκο Τρίτση, όπου θα παρουσιαστούν αναλυτικά όλες οι κοινές δράσεις για το 2014.




ΥΓ1. ΟΙΚΟΛΟΓΕΙΝ : Αναμένουμε σύντομα να συνεργαστεί ο Παναθηναϊκός με την Ομοσπονδία Τριφυλλοπαραγωγών Ελλάδος,αντλώντας έμπνευση από το παράδειγμα της ΑΕΚ

ΥΓ2 . ΑΕΚτζήδες, έλεος ! Αφήστε άβαφο και κανένα κεντρικό τοίχο της Κυψέλης, όπου μένω !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου