Ημέρες ορειβασίας

Ημέρες ορειβασίας

Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Έκθεση παιδικής εικονογράφησης της Κατερίνας Χαδουλού




Στη πρώτη ατομική της έκθεση, η Κατερίνα Χαδουλού παρουσιάζει μια  επιλογή έργων από τα 63  εικονογραφημένα βιβλία της. Τίτλος :  «Εγχειρίδιο Μολυ-βίων» .

Η συγγραφέας παιδικών βιβλίων Μαρία Αγγελίδου γράφει για τη δουλειά της Κατερίνας Χαδουλού: «Ένας χάρτης του απίστευτου κόσμου σε συνέχειες. Με τις ανεξερεύνητες ηπείρους του και τους πολύχρωμους ωκεανούς του (με τις τόσα πολλά υποσχόμενες λευκές κηλίδες τους!), με τους μασκοφόρους, χαμογελαστούς, τρομακτικούς κι ολοζώντανους κατοίκους του, με τα σοβαρά και σοφά βατράχια του, με τους ευγενικούς θεϊκούς εφευρέτες του, με τα ποτάμια φλέβες και τα βουνά του τα μεσούρανα, που ευτυχώς δεν τελειώνουν και δεν μετριούνται.
Κάθε μικρό του τετραγωνάκι, κάθε λεπτομέρειά του, μια απόπειρα ελέγχου πάνω στο άγριο και χαρούμενο χάος της ζωής. Η Κατερίνα Χαδουλού εικονογραφεί την Ιστορία και τις Ιστορίες του Κόσμου: κάποιες με τη γοητεία του ψιθύρου, κάποιες με την τόλμη του παράφωνου˙ άλλες γραμμένες, άλλες μισές, κι άλλες τελείως άγραφτες - ακόμα…….»



Η έκθεση [Αίθουσα Τέχνης «ena» των kaplanon.galleries, οδός Καπλάνων 5, Αθήνα] θα διαρκέσει μέχρι τις 24/5/2014 & οι ώρες λειτουργίας της είναι:
Τρίτη, Πέμπτη & Παρασκευή: 11:00 – 21:00
Δευτέρα, Τετάρτη & Σάββατο: 11:00 – 16:00
Κυριακή & κάθε άλλη ώρα κατόπιν συνεννόησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου