Ημέρες ορειβασίας

Ημέρες ορειβασίας

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Γκολ στη φτώχεια



Σουτάρουν με μεγάλη επιτυχία εναντίον της φτώχειας – κατά πως δείχνει η διάρκειά τους……Είναι  οι φίλοι της καμπάνιας «Γκολ στη Φτώχεια», σουτέρ σεσημασμένοι και πέραν των άλλων επιδιδόμενοι στην μακαρονο-ποίηση.Οι οποίοι έχουν γυαλίσει τα καζάνια τους και βράζουν νερό για το  καθιερωμένο πλέον πάρτυ με μακαρονάδα - «pasta party» σε απλά ελληνικά  :  Το πάρτυ  που με ή χωρίς ούζα   διοργανώνεται  για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της καμπάνιας «Γκολ στη Φτώχεια»….

Μέσα από τον αθλητισμό και όχι μόνο, η συγκεκριμένη  καμπάνια προσπαθεί  να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες απέναντι στον κοινωνικό αποκλεισμό και να συμβάλλει στην  κοινωνική ένταξη ή επανένταξη ανθρώπων ,  που η ζωή τους πήγε αλλού…..

Η μακαρονοφαγία (και όχι μόνο…)θα λάβει χώρα στο  εστιατόριο Salero, στον πεζόδρομο της Βαλτετσίου, αρ. 51 ΣΗΜΕΡΑ,  Πέμπτη 8 Νοεμβρίου, στις 21:00.


Η είσοδος (που σημαίνει πλούσιο πιάτο μακαρόνια, σαλάτα, κρασί και αναψυκτικά) είναι μόλις 10 ευρώ και τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση της καμπάνιας «Γκολ στη Φτώχεια». Πληροφορίες :
Τ: 213 0231220, 6942 768470

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου