Ημέρες ορειβασίας

Ημέρες ορειβασίας

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

"Σχεδόν Σαράντα" , με τον Γιώργο Χατζηπαύλου


Afisa Noris
CC--4Οι εξαιρετικά επιτυχημένες καλοκαιρινές και φθινοπωρινές εμφανίσεις του σε όλη την Ελλάδα με τη σόλο παράστασή του «Σχεδόν Σαράντα» ολοκληρώθηκαν. Η total sold out δεκαήμερη περιοδεία με τον Άγγλο κωμικό Alistair Barrie, για την οποία μοιράστηκαν τη σκηνή σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κρήτη και Σύρο, τελείωσε.
Τα σχέδια του Γιώργου Χατζηπαύλου, όμως, δεν σταματούν ποτέ! Ο πολυμήχανος stand up κωμικός επιστρέφει για λίγο στη βάση του, την Αθήνα και μας δίνει όχι έναν, αλλά τρεις λόγους για να ανυπομονούμε. 
18, 19 και 20 Νοεμβρίου, Γιώργος Χατζηπαύλου και Ben Norris Stand Up Comedy Special
Είναι πια παράδοση να ξεκινά κάθε χρόνο τις παραστάσεις του στην Αθήνα μαζί με έναν Άγγλο κωμικό επί σκηνής. Φέτος ο Γιώργος Χατζηπαύλου θα μοιραστεί τη σκηνή του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης με τον Ben Norris. Τον Άγγλο κωμικό, μέλος του θρυλικού Comedy Store που γνωρίσαμε και τον αγαπήσαμε στο Stand up for U 2016


Πρεμιέρα 26 Νοεμβρίου για τη δεύτερη σεζόν του «Σχεδόν σαράντα»!

Μία από τις πιο αστείες παραστάσεις της προηγούμενης σεζόν, μία από τις καλύτερες ελληνικές stand up comedy παραστάσεις. Η τρίτη σόλο παράσταση του Γιώργου είναι, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος η πιο ώριμη και ολοκληρωμένη δουλειά του.
Φέτος παρουσιάζεται για δεύτερη χρονιά, ανανεωμένη στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης. Για είκοσι μόνο παραστάσεις (έως 26 Φεβρουαρίου), κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 21:30 ο Γιώργος θα αναλύσει ξανά με τον μοναδικά απολαυστικό του τρόπο όλα τα στάδια της ζωής ενός άντρα, τη σχέση του με το άλλο φύλο, τη σημερινή εποχή, αλλά και όλα τα παράδοξα που βλέπουμε και βιώνουμε γύρω μας.

Ταυτότητα Παράστασης
Σχεδόν Σαράντα, 2η Χρονιά, limited season
Opening act: Αριστοτέλης Ρήγας
Πού: Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, Πειραιώς 206 (ύψος Χαμοστέρνας), Ταύρος, τηλ. 210 341 8550
Πότε: Από 26 Νοεμβρίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 21:30
Εισιτήρια: Γενική είσοδος € 8 (προπώληση) και € 10 (ταμείο την ημέρα της παράστασης), μειωμένο € 8
Αγορά εισιτηρίων μέσω πιστωτικής κάρτας: 210 3418579, Δευτέρα- Παρασκευή 11:00-14:00 και στην Ιστοσελίδα του Ιδρύματος www.mcf.gr
Εισιτήρια προπωλούνται και:
Στα ταμεία του Ιδρύματος (Πειραιώς 206, Ταύρος) κάθε Δευτέρα-Παρασκευή 11:00-14:00 και τα απογεύματα μία ώρα πριν την παράσταση.
Στα εκδοτήρια Ticket Services
, Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσματζόγλου), Δευτέρα & Τετάρτη 09:00- 17:00, Τρίτη, Πέμπτη & Παρασκευή 09:00- 20:00, Σάββατο 10:00-14:00.
Στα καταστήματα Forthnet.

Comedy Club για παιδιά! Από αρχές Δεκεμβρίου.
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το stand up, το αγαπημένο είδος θεατρικής κωμωδίας που κερδίζει διαρκώς την αγάπη του κόσμου απευθύνεται σε παιδιά 6 έως 12 ετών. Ο Γιώργος Χατζηπαύλου μπαίνει στον κόσμο των παιδιών. Άλλωστε, όπως ο ίδιος έχει δηλώσει «Αν σκέφτεσαι σαν παιδί, γίνεσαι καλύτερος ενήλικας». Οι μικροί θεατές, λοιπόν, παρακολουθούν επί σκηνής θέματα που αφορούν τη ζωή τους: από τη σχέση τους με τους γονείς, το σχολείο και τους φίλους τους, μέχρι τα χόμπι και το μέλλον. Μία ιδέα που θα αγαπήσουν και οι γονείς, καθώς αυτή η πρωτότυπη παράσταση αντιμετωπίζει τους ενήλικες σαν παιδιά, αλλά και τα παιδιά σαν ίσους προς τους γονείς τους. Και κάπως έτσι δημιουργείται μια μεγάλη παρέα που δεν έχει ηλικία. Το Comedy Club για παιδιά είναι μια παράσταση που οι γονείς διασκεδάζουν εξίσου με τα παιδιά κι έκανε πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη στο θέατρο Αθήναιον με πολύ μεγάλη επιτυχία και από τις αρχές Δεκεμβρίου θα παίζεται και στην Αθήνα.
Περισσότερες πληροφορίες για τον ίδιο αλλά και για το πού και πότε θα ξεκινήσει το comedy club για παιδιά μπορείτε να δείτε εδώ


Βάσω Σωτηρίου
Διευθύνουσα σύμβουλος
Τηλ: +30 211 400 5461
Κιν.:. +30 6936 159 835
www.vassosotiriou.gr
Email: vassosotiriou@wewill.gr
Facebook: Vasso Sotiriou
Νάντια Γιαννούλη
PR & Επικοινωνία
Τηλ: +30 211 400 5461
Κιν: +30 6932 525 126
www.vassosotiriou.gr
Email: nadiagiannouli@wewill.gr
Facebook: nadia.giannouli

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου