Ημέρες ορειβασίας

Ημέρες ορειβασίας

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

Ξεκινά το 13ο Πανόραμα Οικολογικών Ταινιών!




Επίκαιρα θέματα περιβάλλοντος, μέσα από την αντισυμβατική ματιά
18 σημαντικών ελλήνων και ξένων σκηνοθετών!


Την Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2016 στις 18:00, ανοίγει για 13η συνεχή χρονιά η αυλαία του Πανοράματος Οικολογικών Ταινιών με τίτλο "Παράθυρα στον Πλανήτη" που διοργανώνει η ΕΛΛΕΤ. Μια σειρά προβολών που γεννήθηκε από την ανάγκη να πληροφορηθούμε βλέποντας τα προβλήματα του πλανήτη με τα μάτια σημαντικών σκηνοθετών και δίνει μια μοναδική ευκαιρία στο αθηναϊκό κοινό να παρακολουθήσει ελληνικές και ξένες παραγωγές που πραγματεύονται θέματα περιβάλλοντος, επίκαιρα όσο ποτέ.
H ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ενώνει και φέτος τις δυνάμεις της με την ΤΑΙΝΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ παρουσιάζοντας ταινίες από την Ελλάδα, τη Βρετανία, τη Γαλλία, τη Δανία, την Ελβετία, τις Η.Π.Α. και την Φινλανδία. Πρόκειται για μια πολύ σημαντική συνεργασία που δίνει νέα ώθηση στο Πανόραμα Οικολογικών Ταινιών και διευρύνει το κοινό του επισημαίνοντας την ανάγκη ευαισθητοποίησης και πληροφόρησης όλων μας.    
Τις ημέρες προβολών, όπως πάντα, έχουν προγραμματιστεί ειδικές θεματικές συζητήσεις και παρουσιάσεις με διακεκριμένους ομιλητές, μεταξύ των οποίων ο Ι. Ζιώμας, Καθηγητής & Κοσμήτορας Σχολής Χημικών Μηχανικών Ε.Μ.Π., ο Δρ. Φίλιππος Κυρκίτσος, Πρόεδρος Οικολογικής Εταιρίας Ανακύκλωσης, κ.α.
To 13ο Πανόραμα Οικολογικών Ταινιών πραγματοποιείται με την ευγενική υποστήριξη της Βρετανικής Πρεσβείας στην Αθήνα και σε συνεργασία με την Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία, το Ίδρυμα Ιστορικών Μελετών (ΙΔΙΣΜΕ), το Centre Culturel Hellénique και την Locus Athens.  
Χορηγοί: ΑLPHA BANK
Χορηγοί επικοινωνίας: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, International New York Times, ΣΚΑΪ, MAD, THE TOC, ΙΑΝΟΣ, deBop, UNIVERSITY PRESS και www.prasinizo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου