Ημέρες ορειβασίας

Ημέρες ορειβασίας

Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

O Παπαγεωργίου πέθανε, ζήτω το ΤΡΙΑΝΟΝ !




Το ΤΡΙΑΝΟΝ  [Κοδριγκτώνος 21 (Πατησίων 101) (ΜΕΤΡΟ Βικτώρια) Τηλ.: 2108215469, 2108222702]

 θα λειτουργήσει τιμής ένεκεν στον Λεωνίδα Παπαγεωργίου, που έφυγε άδικα και απότομα από τη ζωή, από σήμερα Πέμπτη 3 Απριλίου έως και την Τετάρτη 9 Απριλίου, με την προβολή της ταινίας  «Ζήτω η Ελευθερία! ( Viva la Liberta!)», Κομεντί 2012 | Έγχρ. | Διάρκεια: 94'. Ιταλική ταινία, σκηνοθεσία Ρομπέρτο Αντό με τους: Τόνι Σερβίλο, Βαλέρια Μπρούνι-Τεντέσκι, Βαλέριο Μαστραντρέα.


Η υπόθεση του έργου : Ενώ η δημοτικότητα του κόμματός του κατρακυλά, ο ηγέτης της ιταλικής αξιωματικής αντιπολίτευσης εξαφανίζεται. Χωρίς να ειδοποιήσει τους στενότερούς του συνεργάτες, ο βοηθός του τον αντικαθιστά με τον δίδυμο αδερφό του, έναν φιλόσοφο που έχει βγει από το ψυχιατρείο. Η καινούργια εικόνα του αρχηγού, απρόβλεπτη και ειλικρινής, αποδεικνύεται γοητευτική και το κόμμα αρχίζει να επανακάμπτει στις δημοσκοπήσεις.

Ώρες προβολών: Πέμ.-Τετ.: 19.00/ 20.45/ 22.30 DOLBY DIG


Η κηδεία του Λεωνίδα Παπαγεωργίου θα γίνει το Σάββατο 5 Απριλίου, στον Ι.Ν. Αγ. Ιωάννου στο Λεωνίδιο Κυνουρίας. Οι φίλοι, η γειτονιά και όσοι τον αγαπήσαμε, θα κάνουμε τα πάντα, για να μην κλείσει τον Τριανόν.

ΥΓ.  ΟΙΚΟΛΟΓΕΙΝ :Μια κωμωδία, τι πιο καλύτερος αποχαιρετισμός για μια τραγωδία…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου