Ημέρες ορειβασίας

Ημέρες ορειβασίας

Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018

Παζάρι βιβλίων των εκδόσεων Εκτός Γραμμής









Το τελευταίο Σάββατο της χρονιάς πλησιάζει και οι εκδόσεις Εκτός Γραμμής ετοιμάζονται να σας υποδεχτούν στο καθιερωμένο (και πολυαναμενόμενο!) πλέον παζάρι βιβλίων στην Πολιτική-Πολιτιστική Λέσχη Εκτός Γραμμής!



Μια ανάσα πριν το τέλος του 2018 από τις 12 το μεσημέρι έως τις 9 το βράδυ, το γνωστό νεοκλασικό των οδών Στρατηγοπούλου & Μαυρικίου γίνεται ο τόπος συνάντησης για όσους και όσες πιστεύουμε ότι ένα βιβλίο είναι το καλύτερο (χριστουγεννιάτικο) δώρο! Όπου τα βιβλία των εκδόσεων Εκτός Γραμμής και τα αρχειακά τεύχη του περιοδικού μας θα κάνουν παρέα με ατρόμητες ηρωίδες, σχολαστικούς ντετέκτιβ, ατίθασους στίχους, μυθιστορίες, παραμύθια και δεινοσαύρους, ανυπομονώντας να βρουν στέγη στη βιβλιοθήκη σας!
Πολυάριθμοι τίτλοι ελληνικής και ξενόγλωσσης λογοτεχνίας, ποίησης και θεωρίας ενώνουν τις δυνάμεις τους για να μας εξοπλίσουν ποικιλοτρόπως για την νέα χρονιά. Με αντίτιμο ανάλογο των καιρών και δυσανάλογο των αποκτημάτων.

Εκτός από βιβλία, θα έχουμε κεράσματα να γλυκαθούμε και πιοτά να ζεσταθούμε, μουσική και –ως συνήθως– ανεξάντλητη διάθεση για κουβέντα!



Για να συναντηθούμε ή να ξαναβρεθούμε, να ανταλλάξουμε ιδέες και σχέδια, να αποδράσουμε για λίγο σε κόσμους παράξενους, για να τους φέρουμε στο σήμερα.





Σάββατο 29 Δεκεμβρίου

από τις 12 το μεσημέρι ως τις 9 το βράδυ

στην Πολιτική-Πολιτιστική Λέσχη Εκτός Γραμμής,

Στρατηγοπούλου 7 & Μαυρικίου.





Μοιραστείτε το άρθρο:








Σας περιμένουμε!







εκδόσεις Εκτός Γραμμής

Στρατηγοπούλου 7 & Μαυρικίου, Αθήνα




f: /EktosGrammis

t: @ektos_grammis







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου