Ημέρες ορειβασίας

Ημέρες ορειβασίας

Παρασκευή 6 Απριλίου 2018

Απρόβλεπτες συναντήσεις στον ΙΑΝΟ

Ο Σωτήρης Φέλιος και οι ζωγράφοι Μαρία Φιλοπούλου, Στέφανος Δασκαλάκης και Εμμανουήλ Μπιτσάκης θα συνομιλήσουν με την Μαργαρίτα Πουρνάρα, εστιάζοντας στο δεσμό που υπάρχει ανάμεσα στον συλλέκτη και τον καλλιτέχνη.
 
Είσοδος ελεύθερη
 
Την Τετάρτη 11 Απριλίου στις 20:30 στον ΙΑΝΟ, Σταδίου 24.
 
Η εκδήλωση θα προβάλλεται ζωντανά και στο ianos.gr
           
Λίγα λόγια για τις  «Απρόβλεπτες Συναντήσεις στο café του ΙΑΝΟΥ»:
 
Στις Απρόβλεπτες Συναντήσεις που θα πραγματοποιούνται κάθε μήνα στο CAFÉ του ΙΑΝΟΥ, η Μαργαρίτα Πουρνάρα συνομιλεί με σημαντικούς ανθρώπους. Όλοι τους έχουν διακριθεί στον επαγγελματικό στίβο, από την πολιτική, την αρχαιολογία και τις επιχειρήσεις ως τα γράμματα και τις επιστήμες. Το πιο σημαντικό τους χαρακτηριστικό, όμως, είναι το θάρρος να χαράσσουν και να ακολουθούν την δική τους πορεία. Είναι, δηλαδή, φυσιογνωμίες –χαμηλόφωνα ή ανορθόδοξα– ηγετικές που, αν και συχνά δεν ασχολούνται με τα κοινά, ωφελούν την κοινωνία με το δικό τους παράδειγμα ζωής και δράσης. Ας τους γνωρίσουμε καλύτερα και ας μιλήσουμε μαζί τους, για ένα νέο συλλογικό ήθος, που συναπαρτίζεται από φωτισμένες μονάδες.
 
Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να υποβάλλει τις ερωτήσεις του για τον κάθε καλεσμένο στο email: magazine@ianos.gr και όλες θα αναμεταδίδονται ζωντανά από το ianos.gr
 
IANOS, Σταδίου 24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου