Ημέρες ορειβασίας

Ημέρες ορειβασίας

Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

Eπιμόλυνση στους εσωτερικούς χώρους

 

epistimonas-ergastirio
Αποτελέσματα επιστημονικών ερευνών αναφέρουν ότι, αιτία για εκατομμύρια θανάτους είναι και η ατμοσφαιρική ρύπανση του αέρα στους εσωτερικούς χώρους. Η Υπηρεσία Περιβαλλοντικής Προστασίας (EPA), επισημαίνει ότι η εσωτερική ατμοσφαιρική ρύπανση μπορεί να είναι έως και 100 φορές υψηλότερη, από ότι στον εξωτερικό αέρα.
Στην Ελλάδα , τα προβλήματα της ποιότητας του αέρα στους εσωτερικούς χώρους είναι σε υψηλά επίπεδα, όχι μόνο από την αναπτυσσόμενη ενδοοικιακή ατμοσφαιρική ρύπανση, αλλά και από την επιπρόσθετη επιμόλυνση που δημιουργείται από τα εγκλωβισμένα χημικά κοκτέιλ.
Οι συνθήκες μεταβολών του περιβάλλοντος, εσωτερική υγρασία, θερμοκρασία, μεταφερόμενη σκόνη, δημιουργούν το ιδανικό περιβάλλον για την προσέλκυση των ‘‘αρπακτικών ακάρεων’’ στα σπίτια μας, σε συνδυασμό δε με την μαζική επέλαση των κοριών, με πολλές αιτίες για την νέα  «αυξανόμενη έκρηξη»  τους,  ακόμα και στα ‘’καλύτερα τα σπίτια’’ μαζί με τα  τσιμπούρια (Κρότωνες) αλλά και την συνεχόμενη εξάπλωση της ψώρας, φέρνουν επιπλέον “οικονομικές παρενέργειες”.

Η συμβίωση μας με τα ακάρεα της εσωτερικής σκόνης,  αλλά και η πολύτιμη χρησιμότητα ενός  συντονισμού δράσεων, για τον ‘‘έλεγχο αιωρούμενων ρυπογόνων μικροσωματιδίων”, ώστε να αποφευχθεί  επιμόλυνση στους εσωτερικούς χώρους, κρίνεται απαραίτητη.
Η ‘‘ανεξέλεγκτη χρήση’’ βιοκτόνων στα σπίτια μας,  χωρίς ορθές πρακτικές εφαρμογών εναρμονισμένες στις αρχές μιας ολοκληρωμένης διαχείρισης παρασίτων, (Βιοκτόνα Σκευάσματα – Κανονισμοί & Ορθή Χρήση) , θέτει  σε κίνδυνο την ίδια τη ζωή των καταναλωτών στον βωμό της ακόρεστης ανθρώπινης πλεονεξίας και του αλόγιστου οικονομικού κέρδους.

Η Έγκαιρη Πρόληψη με εναρμονισμένες εφαρμογές εξυγίανσης,  από την ρύπανση των “άρρωστων εσωτερικών  χώρων”,  έχει γίνει πλέον επιτακτική  ανάγκη και απαιτούν την χρήση εξειδικευμένων μεθόδων , δημιουργώντας στο μέγιστο βαθμό καθαρούς και υγιεινούς εσωτερικούς χώρους, για μια απόλυτα υγιή διαβίωση .
Η σημερινή εποχή επιβάλει να δημιουργούμε ένα “Καθαρό Εσωτερικό Περιβάλλον”, όταν αυτά, μπορούν να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά και χωρίς επιπτώσεις στην δημόσια υγεία ,ώστε να δημιουργείται στο μέγιστο βαθμό, μια απόλυτα υγιής διαβίωση στους εσωτερικούς χώρους.

Πληροφορίες με email στο info@hygienichome.gr  η να καλέστε στο τηλέφωνο 2104829839, 6932245887
Ιωάννης Βγενής
Cleaning Advisor

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου