Ημέρες ορειβασίας

Ημέρες ορειβασίας

Πέμπτη 14 Μαΐου 2020

ΒΓΕΣ ΑΠ' ΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΣΟΥ. ΓΙΝΕ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ!

Προσφερόμενες θέσεις εργασίας στην παρούσα φάση :


Εθελοντής/τρια περιβαλλοντικής εκπαίδευσης
Η εκπαιδευτική μας ομάδα ενημερώνει μαθητές και μαθήτριες κάθε ηλικίας για τους κινδύνους που αντιμετωπίζει το θαλάσσιο περιβάλλον και για την αξία να προστατεύσουμε τη θαλάσσια χελώνα και όλους τους οργανισμούς που η ύπαρξή τους απειλείται από τις ανθρώπινες δραστηριότητες.
Μέσα από βιωματικά προγράμματα οι εθελοντές της ομάδας εμπλουτίζουν τις γνώσεις και εμπειρίες τους σε θέματα περιβάλλοντος, ενώ παράλληλα εξασκούνται σε εκπαιδευτικές τεχνικές και περνούν ευχάριστες στιγμές με τους μικρούς φίλους του MEDASSET.
Ακόμη και λίγες ώρες το μήνα είναι σημαντικές, ιδιαίτερα τα πρωινά που λόγω σχολείων οι ανάγκες της ομάδας είναι αυξημένες.


Εθελοντής/τρια γραφείου
Φυσικά στο γραφείο μας η δουλειά δε σταματάει ποτέ. Η γραμματειακή υποστήριξη, η αρχειοθέτηση υλικού και η προετοιμασία εκδηλώσεων βρίσκονται συχνά στο προσκήνιο.
Επίσης, στην παρούσα φάση οι βασικές ανάγκες αφορούν και την υποστήριξη σε θέματα επικοινωνίας και δημιουργίας υλικού (Επιθυμητή γνώση: Adobe illustrator, Adobe Photoshop, Adobe After Effects (video program) ή Adobe Premiere)Αν ενδιαφέρεσαι, συμπλήρωσε την παρακάτω αίτηση εθελοντή, ή επικοινώνησε με τον υπεύθυνο εθελοντών του MEDASSET, Κώστα Θωμόπουλο (kostasthomopoulos@medasset.org) για περισσότερες πληροφορίες.
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου