Ημέρες ορειβασίας

Ημέρες ορειβασίας

Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

Φεστιβάλ αναρρίχησης !




Ο Ελληνικός Πολιτιστικός Ορειβατικός Σύλλογος Φυλής, οργανώνει  το Σάββατο 16 & την Κυριακή 17 Απριλίου 2016 το  2ο Φεστιβάλ Αναρρίχησης στη Φυλή.

Το Φεστιβάλ περιλαμβάνει αναρρίχηση στα 22 αναρριχητικά πεδία του αναρριχητικού πάρκου Φυλής στη δυτική Πάρνηθα, αναρριχητικό μαραθώνιο σε νέα πεδία που θα εγκαινιαστούν κατά τη διεξαγωγή του, παρουσιάσεις από εκπαιδευτές της Ε.Ο.Ο.Α., προβολή αναρριχητικής ταινίας, έπαθλα, αναμνηστικά κτλ. 

Παράλληλα, θα υπάρχει και δυνατότητα γνωριμίας με την αναρρίχηση για όσους θέλουν να δοκιμάσουν να σκαρφαλώσουν, με την καθοδήγηση εκπαιδευτών. 




Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ θα πραγματοποιούνται παράλληλες δραστηριότητες, όπως πεζοπορίες, via ferrata, ορεινό ποδήλατο, canyoning στην Πάρνηθα, γιόγκα, slackline κτλ. 



Νυχτερινή αναρρίχηση και πάρτι στον κεντρικό χώρο εκδηλώσεων, κάτω από τα φωτισμένα αναρριχητικά πεδία, το βράδυ του Σαββάτου!



Για τους αναρριχητές εκτός Αθηνών, έχει προβλεφθεί χώρος για κατασκήνωση κοντά στα βράχια.



Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Ε.Ο.Ο.Α. και υποστηρίζεται από την Περιφέρεια Αττικής και το Δήμο Φυλής.

Περισσότερες πληροφορίες  στην ιστοσελίδα του συλλόγου μας:http://www.eposfilis.gr . Υπεύθυνη επικοινωνίας: Κύνθια Δημητρέλη, τηλ. 6932368234


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου