Ημέρες ορειβασίας

Ημέρες ορειβασίας

Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Χαρίστε ένα βιβλίο, Δημιουργείστε μια βιβλιοθήκη στην Κίμωλο…

Από τον ΕΠΟΣ  Φυλής 


Το 2013 καθαρίσαμε τα μονοπάτια της Κιμώλου με ένα από τα προγράμματα εθελοντισμού που οργανώνει με επιτυχία ο σύλλογός μας. Όταν φύγαμε, πήραμε μαζί όμορφες αναμνήσεις από τις αυθεντικές στιγμές που ζήσαμε στο πανέμορφο αυτό μικρό νησί αλλά αφήσαμε λίγους σπόρους εθελοντισμού που άνθισαν και απέδωσαν γρήγορα καρπούς. Η χαρά μας ήταν μεγάλη όταν μάθαμε ότι με πρωτεργάτη τον Φώτη Μαρινάκη δημιουργήθηκε η εθελοντική ομάδα «Κιμωλίστες».
Η ομάδα διαπρέπει σε πεζοπορίες, εθελοντικούς καθαρισμούς και συντήρηση μονοπατιών, αναβιώνει έθιμα του νησιού και άλλες δραστηριότητες. Επόμενος στόχος τους: Η δημιουργία δανειστικής βιβλιοθήκης . Ο Σύλλογός μας θέλοντας να βοηθήσει αυτή την προσπάθεια ζητά τη συνδρομή σας ….σε βιβλία αυτή τη φορά!
Αν στη βιβλιοθήκη σας υπάρχουν βιβλία που αγαπήσατε, σας έδωσαν χαρά, γνώσεις συγκινήσεις μοιραστείτε τα με τους «Κιμωλίστες». Τα χρειάζονται περισσότερο απ’ ότι ….η βιβλιοθήκη σας.
Ο Ε.Π.Ο.Σ.Φυλής θα φροντίσει να τα στείλει με δικά του έξοδα στους «ΚΙΜΩΛΙΣΤΕΣ» . Τα βιβλία μπορείτε να τα φέρνετε στο Γραφείο του Συλλόγου στη Χασιά (Αλιάνθου 5) με τηλεφωνική προσυνεννόηση ή στις υπεύθυνες για την συγκέντρωση των βιβλίων για τις περιοχές κέντρου και νοτίων προαστίων της Αθήνας :
Καναπίτσα Γεωργία 6945584542
Ανδρέου Ιωάννα 6972779246 (ώρες επικοινωνίας 16:00-21:00)

Η συγκέντρωση των βιβλίων θα ολοκληρωθεί στις 15 Νοεμβρίου 2015 κι ως τότε παρακαλείσθε να τα έχετε παραδώσει προκειμένου ο Σύλλογος να τα ταχυδρομήσει.
Αν το επιθυμείτε, μπορείτε και οι ίδιοι να τα ταχυδρομήσετε στον υπεύθυνο της Ομάδας, στην διεύθυνση :

ΦΩΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ
ΧΩΡΙΟ ΚΙΜΩΛΟΥ 84004
ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου