Ημέρες ορειβασίας

Ημέρες ορειβασίας

Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

OINOγραφίες στη Νεμέα


 
Οι δύο χώροι  Τεχνοχώρος και My art box ανοίγουν τις πόρτες τους την ερχόμενη Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου και μέχρι τότε η καρδιά μας θα χτυπάει στη Νεμέα σε ρυθμούς τρύγου!


Όπως κάθε χρόνο το πρώτο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου διοργανώνονται οι Μεγάλες Ημέρες της Νεμέας, με πλήθος εκδηλώσεων από όλα τα οινοιποιεία της περιοχής. Η ομάδα του Τεχνοχώρου ανανεώνει το ραντεβού της με τους φίλους του κρασιού στο Κτήμα Παλυβού με την έκθεση ΟΙΝΟγραφίες.

Μικρά ζωγραφικά αλλά και γλυπτικά έργα κοσμούν φιάλες κρασιού ως άλλες ετικέτες και περιμένουν εσάς να διαλέξετε την αγαπημένη σας μέσα από έναν διαγωνισμό που επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις και δώρα.

Το Κτήμα Παλυβού μας περιμένει όλους το Σάββατο και την Κυριακή 2-3 Σεπτεμβρίου με γευσιγνωσίες, κάθετες δοκιμές, σεμινάρια μαγειρικής, ομιλίες, συναυλία και πολλά ακόμα δρώμενα. Μπορείτε να διαβάσετε όλο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για το Κτήμα Παλυβού εδώ: https://palivos.gr/megales-meres-nemeas-2017
 
Παράλληλα μην αμελήσετε να επισκεφτείτε όσα περισσότερα οινοποιεία μπορείτε και αντέχετε(!) στην ευρύτερη περιοχή της Νεμέας αφού όλοι ετοιμάζονται για αυτή τη μεγάλη γιορτή του κρασιού έναν ολόκληρο χρόνο.

 

Στην έκθεση συμμετέχουν οι: Νικολέττα Αντωνοπούλου, Γιάννης Ασημακόπουλος, Στάθης Βατανίδης, Σοφία Γαϊτάνη, Σαράντης Γκάγκας, Τζίνα Δελλασούδα, Ελωίζος Θεμιστοκλέους, Αριστομένης Κατσούλας, Δήμος Κηπουρός, Γιώργος Κορμπάκης, Νατάσα Μεταξά, Ειρήνη Μνατσακανιάν, Χρυσόστομος Μουσμουλίδης, Νατάσα Νικολέττου, Ελένη Παρχαρίδου, Θωμάς Τουρναβίτης, Χριστίνα Φυτιλή, Gagik Altunyan, Rolana Ceckauskaite.
 

Info: Κτήμα Παλυβού – Palivou Estate

20500 ΑΡΧΑΙΑ ΝΕΜΕΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
0 2746 0 24190
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου