Ημέρες ορειβασίας

Ημέρες ορειβασίας

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

Tέχνη και προσφορά στο Σικιαρίδειο Ίδρυμα



Φέτος αποφασίστηκε να τιμηθεί η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας στις 8 Μαρτίου, με έναν τρόπο διαφορετικό και πιο επίκαιρο από ποτέ, έτσι ώστε να ανταποκριθούν όλοι με τον καλύτερο τρόπο στις απαιτήσεις της εποχής δίνοντας το μήνυμα της προσφοράς και της αλληλεγγύης.

Πρόκειται για τη δωρεάν παρακολούθηση δύο θεατρικών παραστάσεων την Τετάρτη 9 και το Σάββατο 12 Μαρτίου στο Θέατρο Τέχνης. Η πρώτη έχει τίτλο «Όταν ξυπνήσουμε εμείς οι νεκροί» του Ερρίκου Ίψεν και απευθύνεται κυρίως σε μέλη φορέων και γυναικείων οργανώσεων και είναι κλειστή στο κοινό ενώ η δεύτερη είναι «Το παιχνίδι του τέλους» του Σάμιουελ Μπέκετ, και αφορά το ευρύ κοινό.
Και στις δύο παραστάσεις η είσοδος θα είναι ελεύθερη, καθώς τα έξοδα καλύπτονται από την Περιφέρεια Αττικής. Μοναδικό αντίτιμο όσων επιθυμούν να παρευρεθούν θα είναι η προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης για το Σικιαρίδειο Ίδρυμα και το Αναρρωτήριο (πρώην ΠΙΚΠΑ) Πεντέλης. Πιο συγκεκριμένα, ελαιόλαδο, σπορέλαιο, αλεύρι και ζάχαρη είναι τα είδη που χρειάζεται το πρώτο ίδρυμα, ενώ βρεφικές πάνες Νο 4 & 5 έχουν ζητηθεί από το δεύτερο.


Όσον αφορά στην παράσταση του Σαββάτου στις 12 Μαρτίου στις 18:00 μ.μ. 
«Το παιχνίδι του τέλους» του Σάμιουελ Μπέκετ, η οποία είναι ανοιχτή στο ευρύ κοινό, είναι στο Θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν – Φρυνίχου, Φρυνίχου 14 στην Πλάκα. Μπορείτε να προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας πραγματοποιώντας τηλεφωνική κράτηση και λέγοντας ότι είστε για την παράσταση της Περιφέρειας, στα τηλέφωνα του ταμείου του θεάτρου: 
2103222464 και 2103236732 (Καθημερινά 10:00-13:00 και 17:00-22:00)

Η αξιέπαινη αυτή πρωτοβουλία ανήκει στην Επικεφαλής του Τομέα Ισότητας της Ένωσης Περιφερειών, κυρία Φωτεινή Βρύνα η οποία διοργάνωσε τη συγκεκριμένη δράση σε συνεργασία με την Ένωση Περιφερειών Ελλάδας, την Περιφέρεια Αττικής και με τη συμμετοχή των γυναικείων οργανώσεων/ φορέων ισότητας: Σοροπτιμιστική Ένωση Ελλάδας, «Παναθηναϊκή» Πανελλαδική Οργάνωση Γυναικών, Πολιτικός Σύνδεσμος Γυναικών, Κίνηση Δημοκρατικών Γυναικών, Δίκτυο για την Καταπολέμηση της Βίας κατά των Γυναικών, Ελληνική Αντιπροσωπεία του Ευρωπαϊκού Λόμπι Γυναικών, Λύκειο Ελληνίδων, Ένωση Γυναικών Κρήτης, Ένωση Ελληνίδων για την Οικογένεια και τη Νεότητα και Πρωτοβουλία Γυναίκα και Υγεία.

Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε η στήριξή τους είναι πολύ σημαντική για εμάς καθώς συμβάλλει ουσιαστικά και σημαντικά στη συνέχιση της απρόσκοπτης λειτουργίας του Ιδρύματος.
--
Ιωάννα Μουτζάλα
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Δωρεών και Προγραμμάτων Σικιαρίδειο Ίδρυμα Πεντέλης 58
151 26 Μαρούσι
Τ: 2106141342 Κιν:6977216730

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου